My Hero Academia kapitel 341 udgivelse og spoilere forklaret

Hvornår udkommer My Hero Academia Chapter 341 på verdensplan, og hvilke spoilere er blevet lækket online til den kommende manga-udgave?



Mellem anime- og mangaverdenen får vi hver weekend nyt indhold fra de største seks titler i hele branchen; One Piece, Boruto, Demon Slayer, Attack on Titan, Black Clover og selvfølgelig My Hero Academia.



Mens anime-tilpasningen af ​​My Hero Academia stadig er skrinlagt, fortsætter den igangværende manga-serie med at begejstre og chokere fans over hele verden.

Heldigvis er udgivelsesdatoen og -tidspunktet for My Hero Academias næste manga-kapitel, nummer 341 i serien, blevet bekræftet - sammen med de rå scanningsspoilere, der deles online i dag.

My Hero Academia Ultra Rumble | Anhænger

BridTV 7833 My Hero Academia Ultra Rumble | Trailer 941718 941718 center 13872

Sådan læser du My Hero Academia-mangaen...

My Hero Academia-mangaen er tilgængelig til at læse online via Nemlig gennemsnit og Manga mere platforme.



Begge platforme tilbyder de første og seneste tre kapitler gratis med adgang til det fulde indholdsbibliotek omkostningsberegning nye brugere kun ,99 om måneden.

Fysiske kopier af manga-serien kan købes gennem online-forhandlere, herunder Amazon , Vandsten , Blackwells og Rejsende mand .

I skrivende stund er 32 bind udgivet i Japan, hvoraf 29 er tilgængelige på engelsk.



Dette indhold kunne ikke indlæses

My Hero Academia kapitel 341: Udgivelsesdato og -tidspunkt

My Hero Academia kapitel 341 er nu planlagt til at udgive verden over søndag den 23. januarrd, som bekræftet af både Viz Media og Manga Plus.

Nye kapitler lanceres fra kl. 12 Japan Standard Time, og den seneste udgave af My Hero Academia forventes at være tilgængelig fra følgende internationale tider:



  • Stillehavstid: 7 AM PST
  • Eastern Time: 10 AM EST
  • Britisk tid: 15:00 GMT
  • Europæisk tid: 16:00 CEST
  • Indien Tid: 20.30 IST
  • Filippinsk tid: 23:00 PHT
  • Australien Tid: 1.30 AM ACDT

Desværre bør fans bemærke, at der angiveligt vil være en pause i næste uge for My Hero Academia-mangaserien - en artikel om udgivelsen af ​​kapitel 342 vil blive offentliggjort snart.

hvor mange ænder på dette billede
Dette indhold kunne ikke indlæses

Spoilers afsløret for kapitel 341...

Spoilerne til My Hero Academia kapitel 341 er blevet lækket online og delt af fans af serien.

Følgende spoilere blev rapporteret af den populære My Hero Academia Twitter-side ' Atsushi101x ' .

Kapitlet bliver med titlen 'The Story Of How We All Became Heroes (Minus 1)' og åbner med Toga, der står i sit ødelagte barndomshjem og medvirker på graffiti på væggene og kalder hende en dæmon.

Hun går gennem det smuldrende hus og ind i sit barndomsværelse, hvor hun husker, at hendes forældre talte med hende om hendes ønske om blod.

Toga husker også en tilbagevendende drøm, hun havde, hvor en rød spurv ville danse på hendes mave, hoppe ind i hendes navle og fortsætte med at danse inde i hende - hvilket gjorde hende blodrød i processen.

Dette indhold kunne ikke indlæses

Da hun går, dukker Dabi op og virker imponeret over, at en skør person som hende har et sentimentalt hjerte. De to diskuterer, om verden virkelig vil ende, og Dabi bemærker, at den bedste ting at gøre er at grine, mens han brænder hendes hus ned.

den 3. oktober spurgte han mig, hvilken dag det var.

Dabi forklarer derefter, hvordan Toga vil gøre Endeavours liv sværere, idet Twices blod bliver givet til Toga, fordi det er blodet fra en, hun elskede.

Scenen skærer derefter til hulen, hvor Shigaraki skriger, og Spinner bliver bange. Kød begynder at dukke op fra Tomuras krop, men AFO siger, at dette blot er en del af regenereringsprocessen, og at de ikke skal bekymre sig.

Skeptic forsøger at trøste Spinner og forklarer, hvordan han nu er blevet en stjerne for de mennesker med muterede særheder, der kæmpede mod helte allerede før samfundets sammenbrud. Skeptic rækker ham derefter en sort enhed og siger, at det er ham, der vil trykke på aftrækkeren i Redestros sted.

Shagarki kommenterer Lad os ødelægge, da AFO forklarer, hvordan det næste trin vil give den nødvendige motivation, som han har brug for for at fuldføre missionen.

Kapitlet slutter med flere mutante skurke, der samles, hvor Spinner holder den mystiske sorte enhed som AFO-noter, Enhver kan blive en helt for en anden.

Dette indhold kunne ikke indlæses

Af Tom Llewellyn – [e-mailbeskyttet]

I andre nyheder, Sådan får du et NELK Boys Full Send Metacard til NFT-projekt