Rust: Hvad tid sletter servere til opdateringen januar 2021?

Rust er blevet nyt blandt os takket være Twitch-streamere, der genopliver sin popularitet syv år efter lanceringen af ​​Early Access i 2013 og fuld udgivelse i 2018. Spillet er massivt populært på dette tidspunkt, og nogle mennesker spørger: Hvad tid tørrer Rust-serverne? Her finder du alt, hvad der er blevet delt om, hvornår serverne tvinger til at slette kortet med opdateringen fra januar 2021.



ved et firbenet bord er der

Mens spillet for nylig har nået sit højeste antal samtidige spillere, kan dette tilskrives dets popularitet på Twitch, som har set det top en million visninger på sit højdepunkt . Ligesom med blandt os har streamere resulteret i, at overlevelsesspillet er blevet populært blandt mange gamere, der tidligere aldrig engang vidste om dets eksistens, og dette har resulteret i, at mange mennesker nyder titlen for første gang.



Uanset om du har været en fan af spillet siden dets oprindelse eller kun lige har hoppet ombord på den online vogn, nedenfor finder du ud af, hvornår Rust-serverne vil rydde til opdateringen januar 2021.

Hvad tid sletter Rust-serverne?

Rust-serverne sletter klokken 19:00 GMT den 7. januar.

Dette betyder, at Rust-serverne også vil slette klokken 11:00 PT og 14:00 ET samme dag.



Opdateringer sker hver måned for overlevelsesspillet, og opdateringen fra januar 2021 vil muliggøre Twitch Drops.

Ovenstående timer kommer med tilladelse til spillet officiel Twitter-konto der siger, at yderligere detaljer om opdateringen vil blive sendt via blog efter dens ankomst.

Spillere vil se en tvunget tegning og kortrengøring takket være opdateringen fra januar 2021, og processen for at få Twitch Drops er beskrevet.



I andre nyheder forudsiger PS Plus april 2021: Nyt PS5-gratis spil er bekræftet