'Ubehageligt': Sky-eksperten slår Leeds 23-årige ned under FA Cup-opgøret mod Cardiff

siger Clinton Morrison Pascal Struijk så 'ubehagelig' ud under Leeds United 2-2 uafgjort i tredje runde af FA Cuppen til Championship-holdet, Cardiff City på søndag.

Den tidligere Crystal Palace-angriber mener, at Leeds midterforsvar havde svært ved at håndtere Cardiffs aggression og tidlige stærke start i dette monstrøse FA Cup-opgør. som han fortalte Sky Sports News.

Det var en kamp på to halvlege i Wales, hvor Cardiff åbnede en fortjent 2-0-føring i første halvleg, før Leeds kæmpede sig tilbage i anden, inklusive Rodrigo missede et straffespark på 2-1.

Leeds United mod AFC Bournemouth - Premier League
Foto af Alex Dodd – CameraSport via Getty Images

Det var den unge Sonny Perkins, fra bænken, der sikrede, at Jesse Marschs hold undgik et oprør og tvang omspil mod Mark Hudsons mænd.

Fra et defensivt aspekt er de samme problemer der for Leeds, og det kommer ikke til at behage Marsch, selvom hans hold stadig er i konkurrencen.

Ikke desto mindre, da Struijk var en af ​​spillerne, der var skyld i Jaden Philogene-Bidaces åbningsmål, talte Morrison om hans tidlige kampe.

'Lad mig sige, Pascal Struijk, midterhalvlegen, så utilpas ud,' sagde Morrison. 'I de første 25 minutter så han utilpas ud.'

Leeds United v West Ham United - Premier League
Foto af George Wood/Getty Images

LEEDS' DEFENSIVE SPØRGSMÅL

Uanset om det er Marcelo Bielsa eller Jesse Marsch, så beviser Leeds, at de er nemme at spille imod, selv et kæmpende Championship-hold lagde to forbi dem i dag.

På den ene side ønsker fans at se denne alt-aggressive og 100 miles-i-time-stil fra Leeds-holdet.

Men på den anden side resulterer det i, at deres eget straffesparksfelt bliver angrebet mere, end de ønsker.

Det er Aston Villa i Premier League næste gang for de hvide, og selvom det var en målløs uafgjort under den omvendte kamp på Elland Road, noterede de i sidste sæson på Villa Park en 3-3 uafgjort, så forvent endnu en vanvittig scoring.

I andre nyheder, Newcastle-transfernyheder: Tillid til at vinde kapløbet om Liverpool-målet